Alat Splitter PPTX

Pisah geser PPTX kanthi aplikasi gratis online.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Dibagi dadi akeh



Dibagi dadi siji

 
Teks Kanggo Gif Kolase Konversi Ngimpor Panggabungan Panyawang Video Editor Mbukak kunci Pamisah Anotasi Nggoleki Watermark Redaksi Parser Ngunci Metadata teken Bagan Bandhingan Makro
Carane pamisah presentation karo Aspose.Slides aplikasi Splitter

Carane pamisah presentation karo Aspose.Slides aplikasi Splitter

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Splitter.
  2. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah presentasi utawa seret & selehake.
  3. Saiki pilih carane sampeyan pengin pamisah presentation. Presentasi bisa dipérang dadi pirang-pirang file: saben slide, slide ganjil lan malah, utawa nomer slide. Rentang geser tartamtu uga bisa dipisahake saka presentasi.
  4. Pilih format file sing diasilake: presentasi, dokumen, gambar utawa html.
  5. Pencet "Split" kanggo miwiti pamisah presentation.
  6. Sampeyan bisa ngundhuh arsip asil utawa ngirim liwat email.
 

Aspose.Slides Splitter App bisa pamisah sembarang format presentation, template presentation utawa presentation slide show. Kanthi gawan, presentation dibagi dening saben slide, nanging logika pamisah bisa diganti liwat antarmuka aplikasi: dening sawetara geser, nomer geser, ganjil lan malah geser. File asil saka presentasi pamisah bisa disimpen ing akeh format dokumen, web, teks, gambar.

Aplikasi Aspose liyane sing sampeyan pengin nyoba: Aplikasi web Viewer kanggo ndeleng presentasi PowerPoint kanthi online; Aplikasi web editor kanggo nyunting presentasi online.

Waca artikel babagan pamisah presentasi PowerPoint: Cara pamisah PowerPoint dadi pirang-pirang file

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Sliter Splitter

  • Pisah presentasi PowerPoint dadi pirang-pirang file.
  • Gunakake aplikasi PowerPoint Splitter kanggo pamisah presentasi online lan gratis.
  • Unggah format presentasi, cithakan utawa slide show kanggo pamisah: PPT , PPTX , POTM , PPSX , ODP .
  • Pisah slide presentasi kanggo nggawe varian presentasi anyar.
  • Simpen presentasi sing dibagi dadi format apa wae: PDF , HTML , DOCX , XPS , lsp.
  • Setel aturan pamisah ing PowePoint Splitter: pamisah dening sawetara geser, pamisah saben geser, pamisah minger ganjil lan malah, pamisah nomer geser.

FAQ

  1. Kang presentation pamisah kasus kasedhiya ing Aspose.Slides Splitter?
    Sampeyan bisa misahake presentasi miturut saben slide, rentang slide, nomer geser lan slide ganjil/genap.
  2. Kepiye cara pamisah presentasi kanthi nomer slide?
    Sawise sampeyan ngunggah presentasi, pilih opsi "miturut nomer geser" lan ketik nomer geser sing dipisahake karo spasi utawa koma. Banjur pencet tombol "Split".
  3. Bisa nyimpen presentation pamisah menyang format liyane?
    Ya, sampeyan bisa nyimpen presentasi pamisah menyang PowerPoint PPT (X), DOC (X), PDF, HTML, JPG lan akeh format liyane.
  4. Apa bisa ngirim presentasi pamisah ing emailku?
    Ya, sampeyan bisa njaluk link download ing email sampeyan.
Fast and easy

Cepet lan Gampang Splitter

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Parse

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

� Aspose Pty Ltd 2001-2022. All Rights Reserved.